Site

Ontwerp van Motion Infographic Ontworpen in Illustrator om erna een infographic ervan te kunnen maken. Hier zie je verschillende scenes uit het filmpje om een beeld te krijgen in welke stijl het woord voorgebracht.

Persoonlijk logo en intro Het creeren van een eigen logo. Het personaliseren van opdrachten kan ik nu met mijn logo. Ook voor andere doeleinden kan dit zeker geruikt worden.

Rexona Commercial Splitscreen, opdracht waarbij we een hedendaags product in het verleden moesten voorstellen. Ik koos voor “Rexona”. In een 1920 stijl stelde ik het product voor.

Beam me up Scotty Beam me up Scotty! Opdracht met behulp van greenscreen. We moesten onszelf teleporteren naar een ander tijdperk met greenscreen technieken.

Stopmotion Timelapse Time flies! Opdracht audio video waarbij er stopmotion techniek moest toegepast worden, hierbij heb ik gekozen voor natuur in zijn bewegende vorm.

Begingeneriek van Peaky Blinders Oefening tekst en beeldanimatie, waarbij we een begingeneriek moesten maken voor een serie of film. verschillende effecten hebben mijn resultaat tot leven gebracht.

Algemeen Agrarisch Beleid Opdracht samen met aardrijkskunde. ik heb het algemeen agrarisch beleid voorgesteld in de vorm van een infographic gemaakt in After Effects.

“Your vision our future” “Your vision, Our future!”, Opdracht waarbij we verschillende mogelijkheden van de toekomst moesten voorstellen. Van openbaar vervoer tot woninginterieur. Klik hier!

Historische figuur Connecting people was een opdracht waarbij we een historisch figuur moesten voorstellen, ik koos voor J.R.R. Tolkien en heb een cover gemaakt dat verwijst naar het verleden en zowel de toekomst.

Opdracht voor Webdesign, waarbij we een single page website moesten maken. Ik heb gekozen voor het onderwerp “galaxies”. Het spreekt me aan dus er mee bezig kan natuurlijk gee kwaad. integendeel, ik heb er veel van opgestoken! Single Page

10/14